gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic ofereix pàrquings de jornada als aficionats

Aquest migdia han comparegut a la sala de premsa del Nou estadi el conseller de l'àrea de seguretat i instal·lacions, el senyor Juan Morán; i el responsable de l'àrea, el senyor Jordi Ruiz, on han repassat l'actualitat d'aquest departament i on han presentat alguna novetat per la present temporada. Com a principal novetat, han anunciat que el Nàstic oferirà als socis i aficionats la possibilitat d'adquirir aparcanments de jornada. Per 25€ els socis i aficionats que vagin al Nou estadi es podran beneficiar de les places d'aparcament lliures. Tots aquells interessats podran adquirir la plaça durant la setmana prèvia al partit a les oficines, o bé el mateix dia del partit al punt de control que hi haurà a l'açada de la ITV, on hi haurà un treballador del club encarregant-se de la gestió de l'aparcament.

Per altra banda, els responsables de seguretat i instal·lacions han aprofitat per repassar altres temes d'actualitat en el seu àmbit. Referent a la polèmica d'entrada de cascs, el Nàstic ha recordat que des de fa temporades al Nou Estadi es disposa d'un servei de recollida de cascs totalment gratuit, pel qual els socis i aficionats poden deixar el casc de la moto abans del partit al pavellío i recollir-lo a les acaballes del mateix. 

Un altre tema de debat ha estat l'entrada de paraigües a l'estadi. Enguany, i seguint les ordres del cos de Mossos d'Esquedara, s'havia prohibit l'entrada de paraigües no plegables a l'estadi. Després d'unes reunions i analitzat l'historial, els cossos de seguretat deixaran entrar els paraigües, tot i que aquests es reserven la darrera paraula, ja que la legislació els atorga el dret de vetar l'entrada d'objectes que puguin ser perillosos als recintes esportius. Per això es recomana des del club que no es facin servir paraigües no plegables o acabats amb punxa en les visites a l'estadi.

Finalment s'ha repassat l'estat de las nova Grada Jove, on s'ha anunciat que ja en el proper partit es posaran al seu servei elements d'animació, per tal que aquesta completi la seva funció amb les eines adequades. 

gimnastic-ucrania