gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, present als 10Km de Benicàssim de patinatge

Aquest dissabte es van cel.lebrar els 10km de Benicàssim que, per primera vegada, a més de la cursa a peu, també es feia en patins.

La proba de patins va sortir un quart d'hora abans que la de corredors a peu aplegant gairebé una vuitantena de rollers i va transcorrer pel mateix circuit, un recoerregut ràpid i que a la vegada precisava de técnica, degut la seva dificultad.

Nou patinadors del Nàstic de Tarragona es van desplaçar fins a Benicàssim, en la que va ser la primera cursa del 2014, entre ells Enric Ros, de 13 anys, que per primer cop participava en una cursa urbana.

Tot i no assolir podis, l'equip grana va fer un bon paper en la cursa. Cal destacar la merescudíssima quarta posició en la classificació general d'Omar Forcadell. Alexandra Palos, per la seva banda, va fer una cinquena posició en la cursa absoluta femenina, entrant a meta amb el grup capdavanter.

També hi van participar Jan Schmitz, que és va haber de retirar per un problema tècnic; Olga Fusté, Rosa Franquet,  Victor Marrugat, Alvaro Morcillo i Marc Hernández. Per aquests dos ultims també va ser la primera cursa.

gimnastic-ucrania