gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic presenta els actes per al Nàstic-Córdoba

El Nàstic ha presentat aquest matí les diferents accions de caire social i solidari que s'han preparat per al partit d'aquest dissabte entre el Nàstic i el Córdoba. L'acte ha comptat amb la presència del director general del club, el senyor Lluís Fàbregas; el responsable d'àrea social, el senyor Jordi Ruiz; i el president de la Federació de Penyes, el senyor Ricardo Pacheco.

L'entitat grana durà a terme durant aquest dies dues iniciatives solidàries. D'una banda, el Nàstic vol estar al costat dels nens que es troben en situació de desprotecció o risc social i per aquesta raó, fica en marxa una campanya de recollida de joguines que aniran destinades als infants del Centre d'Acollida la Mercè i de la Casa Sant Josep, de Tarragona. D'aquesta manera, tot aquell que porti una joguina (no cal que sigui nova però si que estigui en bon estat), rebrà a canvi una entrada per al partit contra el Córdoba. Els socis rebran una entrada de la mateixa graderia (mentre n'hi hagi) i tots aquells que no siguin socis, per cada joguina que duguin, s'emportaran una entrada de Gol. Les joguines es poden portar des d'avui a les oficines del club (de 9h a 13.30h i de 16h a 19h), a la Botiga del Nàstic al Nou Estadi (de 16.30h a 20h) i el mateix dia de partit (des de dues hores abans) també a la Botiga. El Nàstic vol aprofitar la seva força per fer més feliç el Nadal a aquests nens que ho necessiten. D'altra banda, el club també vol ajudar als més de 3.000 veïns afectats pel bloqueig dels comptes de la Cooperativa Agrària de l'Aldea (Tarragona) i per això, tot aquell que vulgui podrà aportar aliments o fer una donació econòmica, i a canvi del seu gest rebrà també, una entrada per presenciar el partit de dissabte al Nou Estadi. Els recursos recollits aniran destinats a totes aquestes famílies afectades. Les aportacions es podran fer a les oficines del club (de 9h a 13.30h i de 16h a 19h), a la Botiga del Nàstic al Nou Estadi (de 16.30h a 20h) i el mateix dia de partit (des de dues hores abans) també a la Botiga. Dissabte, a la prèvia del partit entre el Nàstic i el Córdoba (18h.), el club farà una entrega simbòlica de tot el que s'hagi recaptat a l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu i a una representant de la Coordinadora agrícola del poble. 

Pel que fa a les accions de tipus social, dissabte a partir de les 10h. es celebrarà la Primera Trobada del Món Nàstic. Un esdeveniment que ha engegat la Federació de Penyes i que vol aplegar a tots els nastiquers, tinguin l'edat que tinguin, per viure un dia de festa. Durant tota la jornada hi haurà diferents partits amistosos (categories Benjamí i prebenjamí) entre equips de la província, fins el moment hi ha 11 clubs inscrits, altres activitats com; inflables, jocs de precisió, una exposició de pirogravats de fusta o tallers de les colles castelleres de la ciutat (La Jove i els Xiquets de Tarragona). Media Mark instal·larà un stand amb consoles Play Station i el Celler Cal Ferré, i la Cooperativa Agrícola de La Pobla participaran amb un stand amb les seus productes. A més, la mascota del Nàstic, el Nastikus rebrà les cartes dels nens que s'apropin fins les instal·lacions del Nou Estadi i les farà arribar al Pare Noel. I com ja es tradició en totes les festes que organtiza la Federació, tothom qui vulgui podrà esmorzar. Per tancar una jornada festiva que ficarà punt i final amb l'enfrontament entre el Nàstic i el Córdoba, l'AFEPE (Asociación de Federaciones de Peñas de España) farà un reconeixement a la Federació de penyes del Nàstic per la seva feina i iniciativa. 

 

gimnastic-ucrania