gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic presenta "JUNTS PROVÍNCIA BBVA CX"

Després de l’èxit del projecte engegat la temporada passada, el “Junts Commarca”, el Nàstic amplia el territori i presenta “Junts Província BBVA CX” amb l’objectiu d’apropar-se més a la gent de les comarques tarragonines, arribant a diferents municipis de la província de Tarragona.

L’entitat grana ha donat a conèixer aquest nou projecte per la present temporada que compta amb el suport del Grup BBVA a Catalunya, format per BBVA i CatalunyaCaixa, que han volgut sumar esforços amb el club per realitzar un projecte més ambiciós i amb nous reptes.

Les poblacions de Valls, Salou, Riudoms, Pallaresos i Amposta, a més del barri tarragoní de Torreforta, seran els protagonistes del “Junts Província BBVA CX”, d’aquesta manera, el Gimnàstic trenca fronteres i exporta el sentiment grana més enllà dels límits comarcals.

La setmana prèvia al partit dels grana com a locals, els jugadors del primer equip visitaran la població corresponent per fer activitats amb la canalla i compartir una estona amb ells signant autògrafs, jugant a futbol i fent-se fotografies, entre altres activitats.

BBVA i CatalunyaCaixa mantenen una forta aposta a la demarcació de Tarragona mantenint el vincle especial que les uneix al territori, sobretot, per l’històric arrelament de CX a la província. La iniciativa "Junts Província BBVA CX", és clarament la traducció de la seva Banca Km.0 – Banca de Proximitat, lligada al foment de les entitats i activitats del territori, aquelles que la gent sent com a pròpies, i la proximitat al dia a dia de les persones.

La temporada passada, un total de 10.331 persones van participar del projecte“Junts Commarca” i nou municipis adherits del Tarragonès van ser els protagonistes en els partits al Nou Estadi de la temporada 2014-2015, la qual va suposar l’ascens del Nàstic a la categoria de plata.

El Nàstic, BBVA i CX esperen superar l’èxit aconseguit la temporada passada i seguir apropant el Nàstic i el sentiment grana, a tots els racons de la província de Tarragona, compartint amb la seva gent l'emoció del millor futbol de la nostra terra. 

gimnastic-ucrania