gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic rellança la campanya d’abonaments

1074 socis en quinze dies. Aquest és l'objectiu que es fixa des de la SAD per tal d'igualar el nombre d'abonats de la temporada passada. I així ho han manifestat avui el president Fernández i el director general Lluís Fàbregas. A quinze dies del tancament oficial de la campanya de socis, els grana compten amb 3.905 abonats, una xifra que dista en un miler dels que van tancar la passada temporada. 

A aquestes alçades, l'entitat compta amb un total de 229 altes noves mentre que té confirmades 150 baixes. D'aquesta manera, aquest miler de socis que encara no han renovat el seu carnet tenen la clau per tal de poder començar el campionat sense una pèrdua de massa social.

El president, en el seu parlament, ha fet incís en agrair als 3.905 socis que ja han passat a recollir el seu carnet, a l'hora que ha encoratjat els que encara no ho han fet a fer-ho. Per la seva banda, el director general s'ha mostrat satisfet pels resultats concrets de les promocions llançades enguany. 7 de cada 10 soci han pogut abaratir el seu carnet amb alguna promoció, mentre que més del 50% de les noves altes han vingut directament donades per alguna promoció, com la de portar socis i estalviar. 

gimnastic-ucrania