El Nàstic s’adjudica el Ciutat de Tarragona

El Nàstic ha estat el vencedor de la sisena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona, que enguany ha enfrontat els grana al primer equip del Villarreal. Els de Kiko Ramírez s'han endut el trofeu gràcies a un gol de penal d'Eugeni a les acaballes del partit. Una pena màxima que havia provocat Boniquet. El partit ha servit, a més, per fer la presentació oficial de la primera plantilla.

Els actes han començat a un quart de nou, quan tots els integrants de la primera plantilla del Nàstic han sortit un a un, presentant-se davant de la seva afició. Acabat l'acte protocolari, els jugadors s'han centrat en la gespa i la pilota i han començat un enfrontament contra un dels millors equips de la darrera dècada en el futbol espanyol. Malgrat que les forces han estat igualades, els de la Plana han tingut la possessió, mentre que els tarragonins portaven les principals accions de perill a la contra. Quintana,Calderon, Eloy i Haro han estat els més insistents en els primer 45 minuts, tot i que també s'han pogut veure arribades des de segona línia, com un xut de De Lerma en el minut 33. La primera part ha acabat amb el 0-0 inicial.

Al descans s'ha aprofitat per a retre homenatge a l'equip del Nàstic de futbol platja, que aquest cap de setmana es va proclamar campió d'Espanya.

Ja a la segona part la tònica s'ha mantingut, i mentre que els visitants no han soltat el control de la pilota, els grana no han renunciat a endur-se el partit. Tant ha estat així, que ja a les acaballes Boniquet ha forçat un penal després d'una bona jugada per la banda esquerra. Decidit, Eugeni Valderrama ha pres la responsabilitat i s'ha encarregat d'obrir el marcador. Un gol que serviria per a què el capità Ruben Pérez alcés la copa del Trofeu Ciutat de Tarragona.