gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic supera els socis de l’any passat molt abans de tancar la campanya

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha fet balanç aquest migdia de la primera meitat de la campanya de captació i renovació d'abonaments. El resultat és molt satisfactori, ja que l'entitat disposa ja, un mes abans de concloure la campanya, de 3548 abonats, un 18% més que els que van sumar-se al projecte de l'any passat (tenint en compte tota la campanya 2012/2013). Aquest creixement ve donat per l'èxit de la promoció 2×1, a la qual s'han inscrit com a nou socis un miler d'aficionats, el que representa que un 40% dels socis que renovaven el seu carnet han aprofitat aquesta promoció per a portar un soci nou.

Amb aquestes xifres, Andreu ha reconegut que ja s'està a prop del 90% de renovacions respecte l'any anterior, ja que si restem els 1000 socis nous del 2×1 als 3548 totals, surt més d'un 85% de renovacions respecte l'any passat.

Amb aquesta crescuda del gairebé 20% de la massa social el Nàstic aconsegueix revertir una situació de decreixença que durava des de la campanya 2006/2007, la de Primera, que fou l'últim any que el Nàstic anar a més en massa d'abonats.

El repte del club, tal i com ha dit el president, és poder començar la lliga al voltant dels 4.000 socis, és per això que el mateix Josep Maria Andreu ha agafat el compromís de no pujar ni un euro les quotes en cas d'ascens a tots aquells que siguin socis abans del 15 de setembre de 2013. El president vol recompensar així, i com ja va dir en anterioritat, a tots aquells que 'estan acompanyant el Nàstic en aqesta travessia pel desert', ha afirmat.

Abans de començar l'acte, Andreu ha volgut tenir uns minuts de record pel periodista tarragoní Rafa González, mort ahir. El president ha explicat la forta relació que els unia des del seu primer mandat i que aquest ha estat un cop molt dur per tot el nastiquisme en general, i per ell personalment en concret.

gimnastic-ucrania