gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic t’ofereix avantatges a Vitaldent

Recentment hem arribat a un acord de col•laboració amb VITALDENT, que ve a satisfer la nostra necessitat de cuidar la salut bucodental i del que podran beneficiar-se tots els integrants del nostre Club i els seus familiars més propers. Aquest acord, signat en el marc de el “Projecte Salut”, significa que tots els jugadors de futbol base del Nàstic realitzaran una revisió bucal preventiva en les clíniques de Tarragona, Cambrils i Tortosa. A més els nens, els seus pares i familiars podran gaudir de tractaments bucodentals gratuïts i interessants avantatges econòmiques a VITALDENT Tarragona, Cambrils i Tortosa.

Beneficis:
Servei personalitzat i avalat per experts odontòlegs. Tots els especialistes en la mateixa clínica, proporcionant una visió mes completa de l'estat de la boca, per poder donar a cada cas el tractament més adequat.
– Ultima tecnologia en tractaments d'última generació.
– Aposta per la qualitat: garantia per a tota la vida en pròtesis fixes i cinc anys en les pròtesis mòbils.
– Amplitud Horària: de Dilluns a Dissabtes de 09:00 a 21:00 hores. Tot per la seva comoditat.
– 5 % de descompte en tots els tractaments. (No acumulables a altres descomptes).
– Finançament fins a 12 mesos sense interessos i fins a cinc anys.
– Així mateix ens ofereixen una gamma de serveis de forma gratuïta.

El GRUP VITALDENT neix en 1989 i amb ell sorgeix una nova forma d'anar al dentista que revolucionava el sector, basada en clíniques a peu de carrer, innovació, tecnologia, qualitat i tots els especialistes en la mateixa clínica. Avui dia VITALDENT és una multinacional amb presència a Portugal, Itàlia i Espanya, on compta amb més de 400 clíniques. El nostre Club aposta per la prevenció en matèria de salut bucodental, per això pretenem que tots els postres integrants es realitzin el seu examen preventiu i amb els resultats en el seu poder, al costat dels seus pares o tutors, puguin prendre la determinació que més els beneficiï. Amb la signatura d'aquest acord, l’objectiu de la nostra institució és que tots els integrants del Club i el seu nucli proper mantinguin una correcta atenció de la salut oral i puguin així prevenir malalties en dents i genives com a càries o periodontitis.

 


 

gimnastic-ucrania