gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic visita el Complex Industrial de Repsol

La plantilla del Gimnàstic de Tarragona al complet, juntament amb el cos tècnic i el president Josep Maria Andreu, s’han desplaçat aquest matí fins al Complex Industrial de Repsol a Tarragona per fer una visita a la planta i conèixer dades rellevants de la companyia espanyola.

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí, tots els integrants del primer equip grana, així com també els membres del cos tècnic, el director esportiu Emilio Viqueira i el president han anat fins a La Pobla de Mafumet amb el Bus del Nàstic per conèixer de prop les instal·lacions de Repsol. Un cop allí, han seguit atentament la xerrada informativa impartida per Josep Bertran, Director de Comunicació de Repsol a Tarragona.

Després del dinar conjunt al menjador del complex, els jugadors s’han vestit de curt per fer diferents jocs amb la pilota sobre la gespa de les instal·lacions de Repsol, on hi havia una porteria preparada per l’ocasió, i fer la fotografia de grup.

Els treballadors de Repsol, patrocinador que dóna suport al Nàstic des de fa anys,  han pogut conèixer als futbolistes grana de prop, compartint una estona amb ells al seu lloc de treball.

gimnastic-ucrania