gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic visita les instal·lacions de BASF

L'expedició del Nàstic ha estat aquest migdia a les instal·lacions de BASF a Tarragona, on ha compartit amb directius i treballadors dues hores de visita i un dinar conjunt. L'expedició ha comptat amb la presència del president José maría Fernández, el conseller Antoni Vallverdú, el director general Lluís Fàbregas, el cos tècnic i la plantilla al complet. 

La recepció s'ha fet a quarts de dues, i ha estat el director general de BASF a Tarragona, el senyor Joan Maria Garcia Girona, l'encarregat de donar la benvinguda a l'expedició grana. En aquests primers parlaments, el director general de BASF Tarragona ha parlat de l'activitat química de la seva fàbrica i de la relació de la química amb l'esport. A més d'explicar als jugadors grana l'efemèride que celebren amb l'equip de futbol de BASF, que enguany compleix 40 anys de vida. Per cert, un equip que dissabte jugarà un amistós al Nou Estadi amb els veterans del Nàstic.

Tot seguit, jugadors, tècnics i directius s'han desplaçat al menjador del complex, on han dinat acompanyats dels directius i els treballadors de BASF. Un cop acabat el dinar, l'expedició del Nàstic ha fet un recorregut amb autocar per la immensitat del site de BASF Tarragona, on ha pogut comprovar de primera mà l'activitat que s'hi desenvolupa, així com el funcionament de la mateixa empresa.  

gimnastic-ucrania