gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic viu la Feria de Abril

Dijous es va donar el tret de sortida a la Feria d'Abril al barri de Bonavista. El Nàstic també va iniciar els seus actes a la "Caseta" amb la retransmissió en directe del programa Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio que va comptar amb la participació del president del consell d'administració, el senyor José María Fernández; i de tres jugadors del primer equip, Vicente, Rodri i Bergantiños.

Divendres a la nit el club i la Federació de Penyes van organitzar un sopar popular que va reunir un centenar de persones i on els assistents van poder gaudir de diferents actuacions de flamenc. A més, es va aprofitar l'acte per fer entrega d'una litografia commemorativa a la Federació de Penyes per ser una de les entitats patrocinadores del 125 aniversari del club Gimnàstic. El sopar va comptar amb la presència de l'alcalde de Tarragona, el senyor Josep Fèlix Ballesteros; el president del club Gimnàstic, el senyor Josep Maria Andreu; i el president del consell d'administració, el senyor José Maria Fernández entre altres assitents que no van voler perdre's aquest sopar amb tota la familia grana.

Els actes de la Feria d'Abril continuaran fins diumenge a la tarda. Aquest migdia dos jugadors de la plantilla, Delporte i Sergio Díaz visitaran l'estand i per la tarda s'instalarà una pantalla gegant per veure el partit entre el Villarreal B i el Nàstic. A més, l'autocar d'aficionats que viatgen a Villarreal sortirà des de la Feria d'Abril. Ja per la nit tornaran les actuacions flamenques per omplir de música la "Caseta" del Nàstic a la Feria de Abril.

DISSABTE 30/04/11    

12H.-13H.- Vermut, visita a l'estand dels jugadors del primer equip i sessió fotogràfica amb la mascota del Nàstikus.

18H.- Pantalla gegant per veure el partit entre el Villarreal B i el Nàstic.

21H.- Actació del cant Coro Alma Rociera

22.30H.- Actuació de ball del Ballet Sueños Flamencos

00.00H.- Actuació de cant del Coro Alma Rociera

01.30H.- Ballet Sueños Flamencos

DIUMENGE 01/05/11    

12-13H.-Vermut / Paella

18H.- Actuació de Ball del Ballet Luz de Luna (Actuación niños)

19.30H. Actuació de ball del Ballet Sueños Flamencos

gimnastic-ucrania