gimnastic-banner-the-beat-challenge

El patinatge artístic fa un bon paper a Roma

La secció de patinatge artístic del Club Gimnàstic ha extret uns bons resultats en la competició internacional que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la ciutat de Roma.

 

El Nàstic ha presentat a dues noies al II Trofeu Internacional de Roma. Les patinadores Xènia Oliver i Xènia Pérez han gaudit d’una nova experiència de caràcter internacional en la disciplina del patinatge artístic i els resultats extrets en la cita han estat molt positius. La primera representant grana ha estat Xènia Oliver amb una bona interpretació del seu programa que li ha atorgat una merescuda 6a posició. Mentre, la segona representant del Nàstic ha estat Xènia Pérez amb una gratificant 3a posició. La patinadora ha interpretat una brillant actuació de principi a fi, fet que li ha permès pujar al tercer esglaó del podi. Les dues noies s’han mostrat molt contentes dels resultats aconseguits i ja estan pensant en tornar a la capital italiana l'any vinent.   

 

Per altra banda, les instal·lacions del C.P. Riudoms han acollit la prova de nivell “B” de patinatge artístic. La secció del Nàstic ha presentat a tres patinadores a la prova que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana. Les noies no han estat afortunades ja que no han realitzat la seva millor actuació i hauran de tornar-ho a provar al mes de juny. El nivell “B” està considerat el segon nivell de destresa, dintre dels quatre existents, que es pot assolir en la disciplina del Patinatge Artístic.

 

Peu de foto: Xènia Pérez i Xènia Oliver.

 

gimnastic-ucrania