gimnastic-banner-the-beat-challenge

El patinatge en línia arrenca el curs a la Copa InterPirineus

10 esportistes van representar a la secció grana a Pamplona

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera de les cites internacionals del calendari de patinatge de velocitat.

La Copa InterPirineus, a Pamplona, és una cita que tradicionalment serveix per mesurar el nivell dels patinadors ja que es tracta d’una prova exigent. En aquesta Copa participen clubs nacionals de primer nivell i molts clubs francesos, fent d’aquesta, una cita molt interessant en aquestes alçades del calendari.

El Nàstic hi va participar amb 10 esportistes, alguns d’ells recentment federats, ja que aquesta temporada es pretén consolidar les categories petites i fer un bon paper en els estatals amb categories més grans.

Cal destacar la participació de la juvenil Carla Plana que va fer un boníssim cap de setmana, quedant en les primeres posicions, tant en curses de fons com de velocitat, que la van portar a assolir l’or en la general del la Copa Interpirineus 2023.

Per la seva banda, la infantil Paula Espín va obtenir la tercera posició en la seva categoria i la benjamina Aina Piñas una merescudíssima cinquena posició. A la majoria de categories hi van participar entre quaranta i seixanta participants, fet que aporta molta qualitat i espectacle a la competició.

Defensant l’escut del Nàstic, també van participar Arlet Martí, Amaya Jimeno, Alma Hernández, Carla Viso, Andrea Sáez i Ivet Cano, en categoria femenina; Lluc Nogués, en categoria infantil, va ser l’únic representant masculí per part tarragonina.

gimnastic-ucrania