gimnastic-banner-the-beat-challenge

El patinatge grana a la Mitja Marató de Marina d'Or

La secció de patinatge de velocitat va participar el passat diumenge a la I Mitja Marató de Marina d’Or amb un total de 17 patinadors i patinadores. Els grana també van competir en la distància de 5 km per a menors de 13 anys

Aquesta prova disputada a Oropesa del Mar va veure com Ona Rodríguez va aconseguir la segona posició en la categoria de 5 km, seguida al podi de la seva companya d'equip Xènia Foix. Cal destacar les bones posicions dels altres companys i companyes que van fer els 5 km i també de la mitja, on molts s'estrenaven en aquesta distància.

La mitja va comptar amb la participació dels roller grana: Omar Forcadell, Enric Ros, Judith Peñas, Marc Hernández, Núria Hernández, Victor Jordà, Yolanda Ortiz, Júlia Juncosa, Alexandra Palos, Francesco Martiniello, Olga Fusté, Rosa Franquet, Irene Chivite, Marina Anton, Marga Jiménez, Montse Gavaldà i Neus Gimeno.

Als 5 km van participar: Ivan Almagro, Adriana d'Andrade, Oriol Foix, Carla Farré, Ester Anton, Jose Martínez, Joel Martin i Noa Iglesias.

gimnastic-ucrania