gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Planter Grana entrenarà al Nou Estadi

Tots els equips, durant els propers 15 dies

El Gimnàstic de Tarragona ha volgut fer un reconeixement a tots els equips que componen el futbol formatiu 2020-2021. Aquesta setmana i també la vinent, els 30 equips s’exercitaran com a mínim un cop per setmana sobre la gespa del Nou Estadi.

Avui, dilluns, el Juvenil A i el Juvenil B han estat els primers en inaugurar aquesta quinzena d’entrenaments del futbol base. Per deixar pas al Genuine i als benjamins A, B i D, en la sessió de les 17.30 h, tots ells compartint el terreny de joc on habitualment entrena i juga els seus partits com a local el primer equip.

Aquesta iniciativa de l’entitat, un cop finalitzada la temporada esportiva del primer equip, pretén que els més de 500 nens i nenes que defensen l’escut del Nàstic tinguin l’oportunitat de jugar a futbol a la mateixa gespa on ho fan alguns dels seus ídols.

Les sessions programades es realitzaran fins el divendres 28 de maig i es repartiran entre les tardes de dilluns, dimarts, dijous i divendres, en les franges horàries compreses entre les 16 i les 22 hores.

gimnastic-ucrania