gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Planter Grana iniciarà els entrenaments a partir del 7 de setembre

Els 32 equips seguiran els protocols de seguretat establerts

El Gimnàstic de Tarragona informa que tots els equips que conformen el futbol base de l’entitat iniciaran oficialment els entrenaments de la nova temporada 2020/2021 a partir del dilluns 7 de setembre.

La coordinació de futbol base i els serveis mèdics del Club han desenvolupat un protocol de seguretat amb nombroses mesures d’higiene i prevenció que aplicaran escrupolosament els entrenadors i coordinadors de futbol 7 i futbol 11.

Les sessions de treball es desenvoluparan al camp de gespa artificial de les instal·lacions del Nou Estadi amb els controls pertinents de temperatura a l’accés a les instal·lacions, entre d’altres, seguint les instruccions dels protocols marcats per l’Ajuntament de Tarragona i la Secretaria General de l’Esport.

Està previst que el dilluns 7 iniciïn els entrenaments els equips Cadet A, Cadet B, Infantil A, Infantil B, Aleví A i Benjamí A. El dimecres 9, arrencaran l’activitat el Cadet C, Infantil C i els alevins B i C, Benjamí B, C i D i el Prebenjamí A.

Mentre que la setmana del 14 de setembre s’incorporaran la resta d’equips del futbol base, respectant els seus dies i franges d’entrenament. Recordem que el Juvenil A està efectuant la tercera setmana de pretemporada 2020-2021.

gimnastic-ucrania