gimnastic-banner-the-beat-challenge

El planter grana present a les seleccions catalanes

Fins a 4 jugadors del Nàstic, en tres categories diferents, han estat seleccionats per a formar part de les respectives preseleccions catalanes.

Fins a 4 jugadors del Nàstic, en tres categories diferents, han estat seleccionats per a formar part de les respectives preseleccions catalanes.

Josep Calavera, Xavier Toldrà, Gerard Moya i Roger Ciuró, participaran aquests dies en els entrenaments que les preseleccions catalanes tenen programats de cara a la formació de les seleccions catalanes que han de disputar el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

Roger Ciuró ha estat convocat amb la preselecció Sub-12, en una llista amb un total de 25 jugadors, en que no hi figuren jugadors de Barça o Espanyol, però si de conjunts potents com Damm o Cornellà.

Gerard Moya, o Chiri com és conegut a Can Nàstic, ha estat convocat un cop més amb la Sub-16, en una preselecció on no hi figura cap altre representant provincial. Chiri disputarà demà, dimecres 1 de febrer, a partir de les 19 hores, un partit amistós contra el FC Barcelona. El matx es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Finalment, el combinat Sub-18 comptarà, com en d’altres convocatòries, amb dos jugadors grana. Josep Calavera i Xavier Toldrà jugaran demà, dimecres 1 de febrer, a les 17 hores, un partit amistós contra el FC Barcelona. El matx es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Com en el cas de Chiri, a la Sub-18 tampoc hi figura cap altre representant de clubs de la província.

Les continues convocatòries de jugadors del planter grana per nodrir les seleccions catalanes és una mostra més del gran treball que es realitza al futbol base del Nàstic.

gimnastic-ucrania