gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Pont del Diable, escenari de la foto oficial

Després, dinar amb Limonium a la casa del guarda

El Gimnàstic de Tarragona s’ha traslladat fins al Pont del Diable, espai únic del territori, per a immortalitzar la fotografia oficial de plantilla 2021-2022.

Molts dels jugadors i tècnics han gaudit per primer cop del Parc Ecohistòric del Pont del Diable de Tarragona. L’entitat ha escollit aquest paratge natural, a prop de la ciutat, per a donar visibilitat a l’entorn tarragoní, que compta amb un patrimoni històric i cultural immens.

Després de la sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi, la plantilla s’ha desplaçat amb l’autocar oficial fins al Pont del Diable. Vestits de curt amb l’equipament oficial de joc han posat per a la foto oficial d’aquest curs, que en les properes setmanes veurà la llum.

Després de fotografiar-se, tots s’han apropat fins a la casa del guarda per dinar conjuntament de la mà de Limonium, Societat d’Actuacions Ambientals que vetlla pel Parc Ecohistòric i especialista en educar per la sostenibilitat, sensibilitzar a la societat,  realitzar projectes mediambientals i de sostenibilitat, entre d’altres.

Aprofitant l’ocasió, el president Josep Maria Andreu ha fet entrega d’una samarreta commemorativa pel 25 aniversari de Limonium al cap de comunicació de l’empresa, Sebastiano Alba; just abans de tancar la jornada on la plantilla del Nàstic ha gaudit d’una d’una petita part del patrimoni natural del territori.

gimnastic-ucrania