gimnastic-banner-the-beat-challenge

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, valora el tram final de la temporada

El president del Gimnàstic de Tarragona SAD, Josep Maria Andreu, ha comparegut aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació per fer una valoració de la temporada de l'equip i per explicar els plans de futur de l'entitat. El president ha estat acompanyat pel conseller Jordi Virgili i el responsable dels serveis jurídics del Nàstic, Antoine Jordà, a més de tot el Consell d'Administració grana.

Josep Maria Andreu ha volgut agrair en primer lloc i públicament el suport incondicional i l'esforç realitzat per l'afició del Nàstic. El president s'ha mostrat orgullós de l'actitud mostrada al llarg de la temporada i, especialment, en el darrer partit a Llagostera on, després de no haver aconseguit un resultat favorable, els socis i aficionats del Nàstic van recolzar el seu equip en el moment més difícil de la temporada. 

És en aquesta àrea social on, segons Andreu, radica el patrimoni més important del club. En les tres últimes setmanes, més de 700 persones s'han donat d'alta com a nous socis del Nàstic, a banda dels que ja han renovat el seu compromís amb l'entitat.

Pel que fa a la vessant esportiva, Andreu ha destacat també el treball i esforç que han dedicat al Nàstic tant la direcció esportiva, com el cos tècnic i la primera plantilla. El president grana ha valorat molt positivament la tasca duta a terme per tots ells al llarg de tota la lliga, acabant la temporada en quarta posició oficialment, però tal com ha definit Josep Maria Andreu, quedant campions del grup III de la Segona Divisió B sobre el terreny de joc. D'aquesta manera, ha assegurat que la proposta per a la continuïtat de l'entrenador grana, Vicente Moreno, ja està transmesa i aparaulada. El màxim mandatari grana s'ha mostrat confiat en que la base de l'actual Nàstic serà també la base del Nàstic 2014/15.

Per acabar, Josep Maria Andreu s'ha referit a la vessant econòmica. Tot i les dificultats generals, el president ha revelat que l'entitat ha aconseguit reduir el deute considerablement. Tot i això, Andreu fa una crida a totes les empreses que donen suport al Nàstic que no renunciin a fer-ho i anima a la resta a unir-se a l'il·lusionant projecte en el que està treballant el Consell d'Administració per a la propera temporada.

gimnastic-ucrania