gimnastic-banner-the-beat-challenge

El president valora la temporada 2022-2023

I parla de novetats i intencions de futur de l’entitat

El president Josep Maria Andreu, acompanyat del director general, Lluís Fàbregas, i amb la presència de la majoria de membres del Consell d’Administració, ha comparegut públicament davant els mitjans de comunicació per fer el tancament esportiu de la present temporada 2022-2023 i anunciar els pròxims passos que seguirà la institució en vistes al proper curs.

El president ha qualificat la temporada com a “decepcionant on hem finalitzat 8ens, empatats amb el 7è i no hem pogut estar al play-off en les últimes jornades. Considerem que no hem estat a l’alçada de les expectatives que es van crear la temporada 21-22, que no vam pujar a Vigo pel que tots ja sabem; a més aquesta campanya es va millorar la plantilla i es va fer un sobreesforç econòmic”.

A destacat que “amb Dani Vidal va canviar la dinàmica (6 victòries i 4 empats en 13 partits) per acabar la temporada en bones sensacions”. D’aquesta manera, el jove tècnic grana tindrà un cos tècnic 100% de la casa. “Iván Moreno exercirà de segon entrenador i Jordi Abella s’encarregarà de la preparació física. Oli, entrenador de porters i que tots considerem de la casa, continuarà sumant”, ha afegit Andreu.

Finalment, ha declarat que “des del Consell d’Administració estem segurs que tornaran a il·lusionar-nos i l’objectiu és tornar a la lliga professional a curt/mig termini”.

A banda de les novetats al cos tècnic, Dani Vidal i Sergi Parés també han parlat de les claus de futur i de la nova temporada amb gent de la casa. Després de les incorporacions de Varo i Dufur, avui també s’ha anunciat que Oscar Sanz renova per una temporada més i Robert Simón, lesionat de llarga duració, seguirà recuperant-se amb tots els serveis mèdics i tècnics a la seva disposició. I un cop tingui l’alta, serà la direcció esportiva qui decidirà si es fa fitxa al mercat d’hivern.

gimnastic-ucrania