gimnastic-banner-the-beat-challenge

El primer equip completa la cinquena jornada d’stage

En el dia d’avui, divendres, l’equip ha completat dues sessions de treball sota les ordres de Jose Antonio Gordillo. L’activitat d’avui s’ha centrat majoritàriament en la tàctica i l’estratègia.

Els jugadors grana s’acosten a la recta final de l’estada a la Garrotxa i demà jugaran un nou amistós, davant el RCD Espanyol ‘B’, a les 18.30 h, a les instal·lacions de RoyalVerd de la Vall d’en Bas.

En el dia d’avui, divendres, l’equip ha completat dues sessions de treball sota les ordres de Jose Antonio Gordillo. L’activitat d’avui s’ha centrat majoritàriament en la tàctica i l’estratègia.

Pel matí, s’han realitzat exercicis de prevenció de lesions, tasca que es realitza cada dos dies. La sessió s’ha iniciat a les 9.45 hores, al camp de les instal·lacions de RoyalVerd que està situat a la Vall d’en Bas.

En l’escalfament s’ha treballat la mobilitat articular, tant dirigida com no dirigida, amb amplitud de moviment i goma per a fer activació muscular. Treballs de propiocepció i coordinatius amb escales. Després una roda de passades amb sistema i una conservació amb transicions, a més a més de la pressió després de pèrdua.

Després s’han realitzat dos tasques. Una de treball de cerca d’espais i de guanyar esquena a la línia defensiva amb desmarcades de ruptura i després un partit tema, amb normes, on es buscava l’equilibri entre línies i evitar aquestes passades a la defensa de l’esquena.

Mentre que per la tarda, des de les 18.30 h, en l’escalfament s’ha practicat la mobilitat i rondos. En la primera tasca s’han dividit atacants i defensors, on els efectius de la part ofensiva han treballat el xut a porteria i el defensors han realitzat una tasca analítica de treball defensiu. Posteriorment, un partit tema en diferents zones de treball per practicar la sortida de la pilota i la faceta golejadora de l’atac.

Abans de l’amistós, l’equip es tornarà a exercitar demà al matí a les 9.45 hores. Mentre que la darrera sessió es realitzarà diumenge, a la mateixa hora, per després tornar a Tarragona i donar per finalitzat l’estada de preparació a terres gironines.

gimnastic-ucrania