gimnastic-banner-the-beat-challenge

El primer equip de Tennis Taula suma el primer triomf

Desprès del dur revés consumat la passada setmana, aquest dissabte, el Gimnàstic ha lluitat fins el final per guanyar de manera èpica després de quasi 4 hores de partit a casa del Vilafranca del Penedès per 3 punts a 4. Els 3 jugadors granes han aportat en el triomf que sumada la remuntada del dobles ha permès estrenar el marcador de victòries a la lliga.
L’enfrontament no ha començat bé pels tarragonins quan el capità, Xavi Vizcaino, queia per 3-1 contra Josep Martínez (1-0). Tot i que els visitants, per mitjà de Marc Lari, han empatat a 1 en la victòria per 3-1 contra Manel Redondo (1-1). En la següent partida, els granes han estat ben aprop d’avançar-se en el marcador però Alfredo Vázquez ha acabat caient per 3-2 contra Manel Menal (2-1). De nou, els tarragonins forçaven l’empat, Vizcaino derrotava per 3-0 a Redondo (2-2) i seguidament, aconseguien agafar avantatge en el marcador amb el triomf de Vázquez per 3-1 contra Martínez (2-3). El Gimnàstic disposava de la següent partida per sentenciar, però Lari no era capaç de guanyar Menal i es desfeia per 3-1 (3-3). Amb l’empat en el marcador, l’enfrontament s’ha hagut de decantar en els dobles, on la parella local: Martínez/Menal, ha estat fregant la victòria en posar-se 2-0 de jocs i 10-8 de punts. Per sort, la parella visitant: Vázquez/Vizcaino, ha pogut sobreposar-se i endur-se el 3r joc per avantatges, on finalment han acabat remuntant i sotmetent els locals als 5è joc, que també de nou han hagut d’aixecar un 5-2 advers en el darrer joc per guanyar 11-8 i per 3-2, permetent el triomf dels granes per 3-4.
Finalment, el Gimnàstic ha acabat fent els deures en derrotar un rival directe per la lluita d’evitar el descens de categoria. Amb aquest triomf, els granes surten del descens i es preparen amb ganes per la jornada 4 que es disputarà el proper dissabte a la tarda al Pavelló del Gimnàstic, on el rival a batre serà l’Igualada que es troba en posicions d’ascens.

gimnastic-ucrania