gimnastic-banner-the-beat-challenge

El primer equip de Tennis Taula supera la primera prova de foc

Aquest dissabte, el conjunt del Gimnàstic de 1a Estatal ha donat un pas endavant en la consolidació per la permanència en derrotar per 2-4 a un rival directe a la classificació, CTT Vilafranca.
Els granes es desplaçaven a la capital de l’Alt Penedès amb molta precaució i conscients que davant tenien un rival molt perillós, necessitats de sumar victòries per sortir de les posicions de descens i que a l’anada va ser capaç de sortir de Tarragona amb un triomf dins el sac. A l’hora de la veritat, l’encontre va començar amb una fulgurant arrencada visitant amb un 0-3 que els locals poc varen poder resistir. L’Álvaro Barreneche inaugurava el marcador amb el 0-1 guanyant per 3-0 a Guillem Fructuoso. Tot seguit, Marc Lari, ampliava distàncies amb el 0-2, en superar per 3-1 a Josep Martínez, i per no ser menys, Xavi Vizcaino, apuntava el 0-3, en vèncer a Manel Menal en 3 jocs. A falta d’anotar un punt més per certificar el nou triomf, els tarragonins disposaven de 3 partides per la consecució, en la primera d’elles no va ser possible; Barreneche queia en 3 jocs contra Martínez i d’aquesta manera els locals retallaven distàncies en el marcador amb el 1-3. En el segon intent, el capità de l’equip, Vizcaino, agafava les rendes i aconseguia materialitzar la victòria grana en derrotar per 3-1 al local Fructuoso i situar el 1-4. Finalment, amb la darrera partida en joc i sense res per jugar-se, al vilafranquí Menal deixava a Lari sense l’opció d’ampliar al marcador i s’acabaria enduent la partida per 3-1 i deixant el resultat final per 2-4.
El Club Gimnàstic contínua en la bona línia de resultats, d’on ha aconseguit guanyar els seus encontres en les darreres 4 jornades. Celebrada la 14a jornada de lliga, els granes es troben en la 8a posició (zona tranquil•la) a 3 triomfs de les posicions de descens que encapçala el propi Vilafranca (10è classificat). A més a més, els tarragonins parteixen amb l’average directe al seu favor per diferència de jocs respecte als penedesencs.
Per la setmana vinent, es para la lliga per la celebració del Torneo Estatal que tindrà lloc a Valladolid, on hi participaran dos integrants del primer equip: Álvaro Barreneche (Sub-23), Marc Lari (Absolut). A més el Gimnàstic comptarà amb la participació de la jove promesa grana: Enric Rodríguez (Aleví), i de Guillem Santiago (Veterans). Així que la Jornada nº 15 es transcorrerà el proper dissabte dia 16 de Febrer al Pavelló del Gimnàstic amb la visita de l’Ateneu de St. Joan Despí (6è classificat).
 

gimnastic-ucrania