gimnastic-banner-the-beat-challenge

El primer equip treballarà a Oliva Nova fins divendres

Jugadors i cos tècnic s’han desplaçat aquesta tarda fins a Oliva Nova, complex situat a València on el primer equip realitzarà una estada de treball durant els tres propers dies.

Jugadors i cos tècnic s’han desplaçat aquesta tarda fins a Oliva Nova, complex situat a València on el primer equip realitzarà una estada de treball durant els tres propers dies.

Els futbolistes realitzaran dobles sessions de treball diari, al matí i a la tarda, arribant als sis entrenaments programats en total. El divendres, després de completar el segon entrenament. el bus grana tornarà fins a Tarragona.

El Gimnàstic de Tarragona treballarà diferents aspectes durant aquests dies; des de la vesant esportiva a la convivència i cohesió del grup de jugadors que formen el primer equip, tant els fitxatges realitzats en aquest passat mes de gener com la resta d’integrants més veterans. Recordem que el Nàstic no tornarà a la competició oficial fins al proper cap de setmana, en dissabte, quan s’enfrontarà al RC Deportivo de La Corunya en el partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.

Aquestes sessions de treball lluny de Tarragona també contribuiran en el descans de la gespa del Nou Estadi i del camp annex. Novament s’aplicaran mantes tèrmiques als terrenys de joc per protegir-los del fred i realitzar tractaments foliars que protegeixen la planta de les baixes temperatures i també donar volum a la fulla.

Els jugadors que Enrique Martín ha citat per aquests dies són Becerra, Josema, Fali, Thioune, Javi Márquez, Barrada, Uche, Sadik, Kanté, Bernabé, Palanca, Pipa, Imanol, Mikel, Cotán, Noguera, Abraham, Pol, Luis Suárez, Brugui, Salva, Arturo i el jugador del filial Sergi Cardona.

Els jugadors que no han viatjat continuaran recuperant-se de les seves respectives lesions i molèsties físiques a les instal·lacions del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania