gimnastic-banner-the-beat-challenge

El primer equip no culmina la remuntada (Tennis Taula)

La secció de tennis taula del Club Gimnàstic va perdre 2-4 davant l’Ateneu de Sant Joan Despí el passat cap de setmana. L’equip grana va estar prop d’igualar un resultat advers de 0-3, però els barcelonins es van adjudicar la partida clau.

Els tres punts perduts inicialment van ser un handicap en contra dels granes en la 3a jornada de la Primera Nacional de tennis taula. Tot i això, els tarragonins van posar emoció a l’enfrontament; Marc Lari guanyava el primer punt i Vizcaíno posava el 2-3 provisional. Vázquez va tenir l’oportunitat de forçar la partida de desempat en el cas de guanyar, però el local Díaz es va emportar un duel igualat i deixava el marcador en el 2-4 final.

Després de realitzar el primer desplaçament de la temporada, el club Gimnàstic es situa a la 7a posició, fora de les posicions de descens. Mentre, aquest cap de setmana buscaran puntuar en la doble jornada que disputaran a Eivissa. Els granes s’enfrontaran contra rivals directes per la permanència; el Santa Eulària i el Sant Jordi, el 12è i el 6è classificats respectivament.

 

Per altra banda, el Pavelló del Club Gimnàstic va acollir el passat cap de setmana les partides dels equips grana que competeixen a les lligues provincials de tennis taula:

 

Preferent “A” (Enric, Senén i Josep) 5 – 1 Tarraco “A”

Preferent “B” (Ferran, Cuqui i Agustí) 4 – 2  Vinaròs

Propera jornada:

Lira B vs Preferent “B”

Vinaròs vs Preferent “A”

 

Primera “C” (Guillem, Josep i Carlos) 3 – 4 Cornudella

Propera Jornada:

Cambrils vs Primera “C”

 

Tercera “D” (Jesús, Luis i Carlos) 5 – 1 La Selva “D”

Propera Jornada:

Ulldecona vs Tercera “D”

 

Promoció (Descans)

Propera Jornada:

Almoster “B” vs Nàstic

 

Foto: Jornada 2 de les lligues provincials

gimnastic-ucrania