gimnastic-banner-the-beat-challenge

El projecte Junts Barris BBVA CX, una realitat

El Gimnàstic de Tarragona, SAD juntament amb BBVA CX inicien ‘Junts Barris BBVA CX’, un nou projecte social en el que el primer equip grana s’aproparà als col·legis i equips de futbol dels barris de Tarragona.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD juntament amb BBVA CX inicien ‘Junts Barris BBVA CX’, un nou projecte social en el que el primer equip grana s’aproparà als col·legis i equips de futbol dels barris de Tarragona.

Per aquest 2017 i després dels exitosos ‘Junts Commarca’ i ‘Junts Província BBVA CX’, l’entitat grana i l’entitat bancària engeguen una nova acció destinada a tots els col·legis i planters dels equips de futbol de la zona tarragonina. En les passades edicions, aquesta iniciativa es va emmarcar entre els municipis del Tarragonès i, en la segona, arreu de la província, arribant des de Valls fins a Amposta.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD dóna a conèixer aquest tercer projecte per la present temporada que compta amb el suport de BBVA CX. L’entitat financera segueix confiant i sumant esforços amb l’entitat grana per arribar a nous indrets de la zona i expandir la passió i els valors del món del futbol, en el cas d’aquest projecte, amb la presència dels jugadors del primer equip.

El primer barri tarragoní serà Torreforta, el qual estrenarà el ‘Junts Barris BBVA CX’ el proper dimarts, dia 14 de març, quan diferents futbolistes del Nàstic es desplacin a l’Escola Torreforta, La Salle Torreforta i l’Escola els Àngels.

La setmana prèvia al partit del primer equip al Nou Estadi, l’expedició grana visitarà la població corresponent per compartir una estona de lleure amb el jovent assistent, ja sigui signant autògrafs, jugant a futbol o responent preguntes, entre d’altres activitats.

Una temporada més, BBVA CX manté una forta aposta a la demarcació de Tarragona refermant el vincle especial que l’uneix al territori, sobretot, per l’històric arrelament de CX a la província. La iniciativa ‘Junts Barris BBVA CX’, és clarament l’escenificació de la seva banca de proximitat, lligada al dia a dia de les persones i al foment de les entitats i activitats del territori, aquelles que la gent sent com a pròpies.

El Nàstic i BBVA CX esperen superar les expectatives marcades en aquest projecte, tal i com va succeir la temporada passada, i seguir arrelant el sentiment grana pels diferents indrets del territori tarragoní, el qual ha estat partícip d’un club esportiu que ja suma més de 131 anys d’història.

gimnastic-ucrania