gimnastic-banner-the-beat-challenge

El ‘Projecte Salut’ ja està en marxa

El Nàstic ha presentat avui el ‘Projecte Salut’ per al futbol base, una iniciativa pionera i única que pretén oferir als jugadors de la base i a les seves famílies uns serveis complerts i gratuïts en matèria de salut. El projecte compta amb quatre clíniques col•laboradores: Clíniques Baviera i Londres (del Grup Baviera), Vitaldent i TAUSALUT.
En col•laboració amb el Nàstic s’oferirà una revisió gratuïta a tots els jugadors en cada una de les disciplines mèdiques que es tracten en aquests centres: Oftalmologia, nutrició, odontologia i osteopatia.

Serveis i valors
L’objecte principal d’aquest projecte és treballar la formació de la base des de punts de vista que giren al voltant del creixement com a persones, ja siguin relacionats amb l’educació, l’alimentació, la salut o els valors. És per això, que el ‘Projecte Salut’ és la primera gran pota d’una nova manera de fer dins del futbol base grana.

Primer informe general de salut
Amb la consecució d’aquestes revisions gratuïtes, que començaran a partir del 10 d’abril i s’oferiran entre les instal•lacions del Nou Estadi i les pròpies clíniques, s’elaborarà el primer informe general de salut del futbol base del Nàstic, en el qual es pretén descobrir quin és l’estat de salut del moment, quines són les patologies més habituals i com es poden curar o prevenir. D’aquests dos aspectes, la curació i la prevenció, n’han parlat les clíniques i centres protagonistes, ja que han donat tanta importància a resoldre problemes ja existents com al fet de poder prevenir patologies futures a través de bones pràctiques en el dia a dia, ja sigui dins i fora de l’activitat esportiva.
A més de l’informa general, cada clínica entregarà als jugadors un informe individualitzat i fet a mida, per tal que el treball sigui molt més efectiu.

Un projecte engrescador
Nàstic, Grup Baviera, Vitaldent i TAUSALUT s’han mostrat satisfets i engrescats en l’inici d’aquest projecte, ja que determina una manera de fer i unes intencions concretes a l’hora de treballar amb l’educació i la salut dels joves i els infants.
El projecte començarà amb les revisions i es pretén que durant el mes de juny es pugui fer la presentació oficial de l’informe de salut.
 

gimnastic-ucrania