gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Restaurant la Catedral et convida a fer el vermut…de franc!!

El Restaurant La Catedral (Carrer les Coques número 9, Tarragona), que és nou membre del Club Empresa del Nàstic, llença una nova promoció pels socis del Nàstic en dia de partit. I és que si ets socis i vas a dinar a La Catedral en dia de partit del Nàstic (jugui a l'hora que jugui), et convidaran a fer el vermut gratis! Unes patates braves i dos refrescs, canyes de cervesa o vermuts pel sol fet d'anar-hi a dinar i ensenyar el teu carnet de soci (amb que ho sigui un dels dos n'hi ha suficient).

A més recorda que a La Catedral pots gaudir del menú de 13€ tots els dies de la setmana, dia i nit. Aquesta setmana el menú és el següent:

Primer a escollir entre amanida amb brots tendres de pinya, pollastre i poma amb salsa còctel, t'alia-te-la d'ou al pesto Genovès, llenties estofades amb verdures o crema de bajoques amb cruixent de pernil.

Segons: conill a la brasa marinat amb canyella i farigola, pit de pollastre a la Toscana, suquet de tintorera amb romesco o llom de corball a la brasa.

Postres: pastís del dia, fruita del temps, gelats o iogurt natural amb fruita del temps.

A més, a La Catedral podràs gaudir d'una de les millors cartes de tot el nostre territori!! Està obert tots els dies de la setmana excepte diumenge al vespre i dimecres tot el dia.

Aquesta és una iniciativa que compta amb el suport d'Adernats – Vinícola de Nulles

Vine a La Catedral i fes el vermut gratis amb el Nàstic!

gimnastic-ucrania