gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Tennis Taula, al Campionat d'Espanya veterans i de Catalunya Equips d'Edats

Prèvia Campionat d'Espanya de veterans

El proper pont de maig (entre el 1 i 4 de maig) es celebrarà els 23s Campionats d’Espanya de Veterans a la localitat d’Oropesa del Mar (Castelló). El Club Gimnàstic no faltarà la cita, on tindrà 6 jugadors competint a la categoria de +40 en les modalitats individuals, dobles i equips. En aquesta darrera modalitat, els 6 jugadors, formaran dos equips. L'“A” format per : Agustín Sánchez, Jordi Verdejo i Cuqui Sánchez. I el “B” format per: Guillem Santiago, Ferran Perarnau i Josep Rodríguez. A dia d’avui, s’ha realitzat el sorteig d’equips on els dos equips han quedat enquadrats en els següents grups. El “B” està en el grup 3 on s’enfrontarà contra el cap de sèrie del grup: San Sebastián de los Reyes (Madrid), el Helios Bembrive (Galícia) i el Benissa (Comunitat Valenciana). El “A” està en el grup 6 on s’enfrontarà contra el cap de sèrie del grup: Ateneu 1882 de Sant Joan Despí (Catalunya), el “B” del San Sebastián de los Reyes (Madrid) i el Oargi (País Basc). Els primers classificats i els sis millors segons classificats disputaran la fase final d’eliminatòries pel títol.

 

Prèvia del Campionat de Catalunya Equips d'Edats

El cap de setmana vinent, 3 i 4 de maig, es durà a terme la fase prèvia dels Campionats de Catalunya per Edats, on el Gimnàstic tindrà 3 equips lluitant per classificar-se pels Campionats de Catalunya. En el dissabte dia 3 serà torn per:

– Aleví. L’equip estarà format per Carles Campabadal, Lucas Artigas i Ivan Torreblanca. Ells jugaran en el grup 2 contra el Mollerussa, Ripollet, Tramuntana Figueres “B” i el Cambrils “Oleastrum”. El primer de grup es classifica.

– Juvenil. L’equip estarà format per Matías Rodríguez, Carlos Rovira i Enric Rodríguez. Ells jugaran en el grup 2 contra l’Olesa, Els 8 de la Garriga i el Sallent. El primer de grup es classifica.

En el diumenge dia 4 serà torn per:

– Infantil. L’equip estarà format per Enric Rodríguez, Ivan Herrero i Carlos Rovira. Ells jugaran en el grup 3 contra Ripollet i Lluïsos de Gràcia. El primer de grup es classifica.

gimnastic-ucrania