gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Voluntariat també és Motor Grana

Col·laboració clau en els protocols sanitaris diaris

Els diferents membres que conformen el Voluntariat Grana del Gimnàstic de Tarragona desenvolupen diàriament tasques imprescindibles en l’aplicació dels protocols sanitaris de l’entitat.

Des del 7 de setembre, dia de l’inici dels entrenaments del Planter Grana, diàriament una parella de voluntaris prenen la temperatura, apliquen el gel hidroalcohòlic i comproven que tots els jugadors i entrenadors portin correctament la mascareta en l’accés a les instal·lacions de la Budallera. D’aquesta manera, els entrenaments dels 32 equips i més de 500 jugadors es poden desenvolupar en els horaris previstos i complint estrictament els protocols sanitaris establerts, tant l’intern de l’entitat com els de les autoritats competents.  

Aquesta tasca també s’ha realitzat en els partits disputats del primer equip al Nou Estadi. On novament una parella del Voluntariat Grana pren la temperatura a tots els jugadors i membres del cos tècnic del Nàstic i l’equip rival, així com els diferents representants institucionals dels respectius clubs i periodistes acreditats.

gimnastic-ucrania