gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els campions del planter homenatjats pel Nou Estadi

Quatre equips del planter van sortir a la mitja part del matx contra el Girona per a rebre l’ovació de l’afició en homenatge als campionats de lliga aconseguits.

Quatre equips del planter van sortir a la mitja part del matx contra el Girona per a rebre l’ovació de l’afició en homenatge als campionats de lliga aconseguits.

Els primers en saltar a la gespa van ser els babyes que entrenen Alberto Fernández i Pau Sans. Els babyes són els més menuts de la casa, i la passada jornada es van proclamar campions de lliga. Les seves cares demostraven l’emoció que sentien els petits nastiquers sentint-se el centre d’atenció de les més 11.000 persones que van assistir al Nàstic – Girona.

En segon lloc van aparèixer els jugadors del Benjamí B de Ramón Nicolau i Josep M. Pérez, equip format completament per nois de primer any i que ha guanyat la lliga competint contra conjunts de segon any, el que sens dubte és molt meritori. Els grana han assolit a més l’ascens, però aquest no es podrà produir ja que el Nàstic ja compta amb un equip a la primera divisió de la categoria.

A continuació, van ser els Alevins del Sansa, i els Cadets C, entrenats tots ells per Jordi Rojas i Marc Virgili, els qui van desfilar rebent els aplaudiments del púbic. Tots dos equips han aconseguit el títol de campions i l’ascens de categoria.

L’homenatge més que merescut a tots quatre equips va suposar també, casualitat o no, un punt d’inflexió en el matx, i és que a la segona meitat el primer equip, impregnat de l’aureola de campions del nostre planter, van ser capaços de remuntar contra el Girona.

gimnastic-ucrania