gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els capitans del Genuine participen en les jornades de Deporte y Fe

Juntament amb esportistes i el president de LaLiga

Els dos capitans del Nàstic Genuine i ambaixadors de LaLiga Genuine, Rubén Almazán y Álvaro Cano, van participar ahir, dijous, en la segona edició de la Jornada Deporte y Fe, organitzada per la Facultad de Teología San Isidoro de Sevilla.

Ambdós jugadors grana van acompanyar fins a la capital andalusa al president de LaLiga, Javier Tebas, en aquestes jornades de reflexió sobre fórmules i estratègies per a treballar amb l’esport en l’àmbit educatiu. Els ‘capis’ van ser els encarregats d’explicar juntament a Marina Almazán, d’AGF Genuine Experiencies, l’evolució de LaLiga Genuine i la importància dels valors del futbol en el dia a dia.

A més, a la taula “Superación en el deporte”, moderada per Paco García, els grana van intervindré juntament amb Jose Manuel Roas, maratonià juntament amb el seu fill amb paràlisi cerebral; i Paco Salinas, esportista olímpic.

Prèviament, la taula rodona d’esportistes “Superación en el deporte” la van encapçalar Javier Varas, exporter del Sevilla FC; Jorge Figueroa Vázquez, àrbitre de la 1a Divisió; i Juan Carlos Unzué, exfutbolista.

La jornada de dijous va finalitzar amb la ponència de Javier Tebas, president de LaLiga.

gimnastic-ucrania