gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els fills dels treballadors del Port de Tarragona visiten el Nou Estadi

Més de 30 nens i nenes, fills de treballadors del Port de Tarragona, han conegut en profunditat les instal·lacions del Nou Estadi. Un cop finalitzat l’entrenament del primer equip, els nens han pogut compartir una estona amb els seus ídols grana.

Aquesta jornada ha permès que els nens i nenes, acompanyats de pares i mares, poguessin fer un tour per les instal·lacions del Nàstic. El museu, els vestidors, la sala de premsa… han estat algunes de les zones que han visitat. A banda, també han jugat a futbol sobre la gespa del Nou Estadi i el camp annex. Els infants s’han fotografiat amb els futbolistes del primer equip i després han aprofitat l’ocasió per preguntar-los diverses curiositats sobre la seva professió i el món del futbol.

La jornada matinal ha finalitzat amb un petit aperitiu al museu del Nàstic. Tant els nens com els seus pares s’han mostrat molt contents d’haver pogut descobrir algunes de les interioritats que formen part del dia a dia dels futbolistes grana. Fruit de la col·laboració existent entre les dues parts, el Gimnàstic de Tarragona i el Port de Tarragona esperen repetir aquesta experiència.

gimnastic-ucrania