gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els fills dels treballadors del Port de Tarragona visiten el Nou Estadi

Un centenar de persones, entre treballadors del Port de Tarragona i els seus fills, han conegut en profunditat les instal·lacions del Nou Estadi. Un cop finalitzat l’entrenament del primer equip, els nens han pogut compartir una estona amb els seus ídols grana.

Aquesta jornada ha permès que els nens i nenes, acompanyats de pares i mares, poguessin fer un tour per les instal·lacions del Nàstic. El museu, els vestidors, la sala de premsa… han estat algunes de les zones que han visitat. Els infants han pogut presenciar l’entrenament de l’equip i al finalitzar s’han fotografiat amb la plantilla al complet. A més, els que han volgut, han aprofitat per fer-se fotografies individuals amb els cracks del Nàstic així com per demanar-los autògrafs. La jornada matinal ha finalitzat amb un petit aperitiu al museu del Nàstic.

Aquest no és el primer any, i de ben segur tampoc serà el darrer, que es realitza aquesta iniciativa que és fruit del conveni de col·laboració existent entre el Gimnàstic i el Port de Tarragona. 

gimnastic-ucrania