gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els grana van destacar amb la catalana

Els grana convocats amb la catalana van realitzar, la setmana passada, un gran treball amb les respectives preseleccions catalanes.

Els grana convocats amb la catalana van realitzar, la setmana passada, un gran treball amb les respectives preseleccions catalanes.

Els alevins Aleix Álvarez, Roger Ciuró i Arnau Alcañiz, van participar la setmana passada en un entrenament amb una trentena de jugadors de diversos clubs catalans. Durant la primera part de la sessió Ciuró i Alcañiz van entrenar a les ordres dels seleccionadors, fent treball de possessió; mentre que l’Aleix va fer treball específic amb els altres porters convocats. Després d’aquesta part inicial els tres, juntament amb la resta de convocats, van conformar tres equips i van disputar diversos partits de temps reduït. L’Aleix va estar bastant segur sota pals realitzant molt bones intervencions. El Roger va jugar de central i de mig centre defensiu, mostrant-se molt segur en tot moment; i l’Arnau va jugar de lateral esquerra aportant bones incorporacions a l’atac. Els tres jugadors van sortir molt contents per l’experiència d’entrenar amb la catalana.

De la seva banda, el cadet Gerard Moya, Chiri, convocat amb la Sub-16, va quallar una bona actuació en el matx contra l’Espanyol. Chiri va jugar 60 minuts a bon nivell, si bé més discret que en setmanes anteriors. El grana ha estat molt regular durant les diverses convocatòries, oferint sempre un rendiment molt alt, sobre tot pel que fa al registre ofensiu.

Finalment, el Nàstic també va estar representat en el partit que va disputar la Sub-18 contra l’Espanyol. El Juvenil Xavier Toldrà va ser titular amb la catalana, disputant 60 minuts i destacant en la victòria del combinat català, amb 1 gol i dues assistències. Josep Calavera, en canvi, no va poder, en aquesta ocasió, vestir-se de curt a causa d’una inoportuna lesió.

gimnastic-ucrania