gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els Infantils D es proclamen campions

Els infantils d’Aleix Galán es van proclamar el passat cap de setmana campions de lliga, després de superar a La Floresta per 4 a 0.

Els infantils d’Aleix Galán es van  proclamar el passat cap de setmana campions de lliga, després de superar a La Floresta per 4 a 0.

Els grana, que necessitaven sumar un punt per a certificar, de manera matemàtica, la lliga, no van fallar a casa i es van imposar de manera clara a la Floresta. Els gols d’Àlex, Joel i Giménez, per partida doble, van donar els tres punts al conjunt local que, a manca d’una jornada, ja es campió de lliga.

Els nostres tenien un coixí de 5 punts sobre el segon classificat, el CUSA, pel que la victòria fa impossible la remuntada. Els de Galán han tancat una gran temporada, en que han estat clarament superiors als seus rivals. De fet, a manca d’un ajornada per disputar, els tarragonins tenen 5 punts de marge sobre el segon, com ja hem dit, i una renda encara superior sobre el 3r i el 4rt classificats. Els grana, amb 66 punts, superen per 14 a la Floresta, tercers classificats, i en 20 punts al Santes Creus, quarts classificat del grup.

El tècnic dels infantils, Aleix Galán, es mostrava caut a la prèvia. “Sóc una mica supersticiós” deia el tècnic, però al final els seus van demostrar sobre al gespa la seva superioritat, deixant sentenciat el campionat. “Hem fet un gran partit, hem competit a un gran nivell i hem pogut resoldre el matx. La victòria ens fa campions a manca d’una jornada i estem molt contents. Els nanos han fet un gran treball durant tota la temporada i es mereixen aquest títol”.

Els nostres disputaran diumenge 30, a les 12:15 hores, el darrer partit de lliga, contra el Ràcing Bonavista, a l’Estadi Municipal de Bonavista.

gimnastic-ucrania