gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els internacionals grana ja estan a disposició de Vicente Moreno

Els quatre futbolistes del primer equip Levy Madinda, Mohammed Djetei, Oto Kakabadze i Stole Dimitrievski han completat la sessió d’ entrenament d’aquest matí al Nou Estadi, sota les ordres del tècnic grana. La totalitat dels jugadors internacionals ja estan a disposició de Vicente Moreno per entrar en la convocatòria per al partit d’aquest diumenge a Alcorcón.

Els quatre futbolistes del primer equip Levy Madinda, Mohammed Djetei, Oto Kakabadze i Stole Dimitrievski han completat la sessió d’ entrenament d’aquest matí al Nou Estadi, sota les ordres de Vicente Moreno. La totalitat dels jugadors internacionals ja estan a disposició del tècnic grana per entrar en la convocatòria per al partit d’aquest diumenge a Alcorcón.

El primer en arribar a Tarragona va ser Dimitrievski, el qual va disputar el partit de Copa del Rey de dimecres davant el CD Numancia. Mentre que ahir, dijous, el camerunès Djetei va completar la primera sessió d’entrenament amb la resta de companys, després de participar en els dos partits dels “lleons indomables”. Avui, divendres, Madinda i Kakabadze han estat els últims internacionals en incorporar-se als entrenaments de l’equip.

Els africans Djetei i Madinda estaran presents en la propera edició de la Copa d’Àfrica. Per la seva banda, el macedoni Dimitrievski i el georgià Kakabadze han iniciat la fase de grups, amb les seves respectives seleccions, en busca d’obtenir la classificació per al Mundial de 2018 a Rússia.

Aquests han estats els resultats dels jugadors grana en les seves respectives seleccions:

Sudan – Gabon (Madinda), 1-2

Camerun (Djetei) – Gambia, 2-0

Geòrgia (Kakabadze) – Àustria, 1-2

Albània – Macedònia (Dimitrievski), 2-1

Camerun (Djetei) – Gabon (Madinda), 2-1

gimnastic-ucrania