gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jugadors del primer equip amb el Planter Grana

Els equips de futbol base del Nàstic participaran la setmana vinent en diferents tornejos de Setmana Santa arreu de Catalunya. Per això, aquest dimecres, dijous i divendres el president, Josep Maria Andreu, acompanyat per jugadors del primer equip han estat en les sessions d’entrenaments dels diferents equips del Planter Grana.

Els equips de futbol base del Nàstic participaran la setmana vinent en diferents tornejos de Setmana Santa arreu de Catalunya. Per això, aquest dimecres, dijous i divendres el president, Josep Maria Andreu, acompanyat per jugadors del primer equip han estat en les sessions d’entrenaments dels diferents equips del Planter Grana per animar-los de cara als tornejos i al tram final dels respectius campionats de lliga.

Jean Luc, Javi Jiménez, Dongou, Omar, Fali i Muñiz han compartit amb els nens i nenes del futbol base les seves experiències de petits i els han donat consells de cara al seu futur personal i esportiu. Els joves jugadors de la base han aprofitat la visita dels jugadors del primer equip per animar-los també de cara a les últimes jornades de LaLiga 1|2|3.

El president i els jugadors han estat acompanyats pel membre del cos tècnic, Manolo Martínez; el directiu delegat del futbol base, Jordi Gornals i els coordinadors del Planter Grana, José Luis Deus i Jordi Guillén.

gimnastic-ucrania