gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jugadors grana es faran una revisió a Òptica Fullana

Al llarg de les pròximes setmanes, els membres del primer equip del Nàstic es faran una revisió visual optomètrica amb l'objectiu d'optimitzar el seu rendiment esportiu

Al llarg de les pròximes setmanes, els membres del primer equip del Nàstic es faran una revisió visual optomètrica amb l’objectiu d’optimitzar el seu rendiment esportiu.

El primer a passar per Òptica Fullana, situada a la Rambla Nova número 88 de Tarragona, ha sigut Xavi Molina. Avui, després de l’entrenament, el jugador canongí ha realitzat les proves necessàries per fer un estudi visual integral. Aquesta revisió ha estat supervisada per l’òptic-optometrista Jaume Fullana.

Òptica Fullana neix l’any 1986. Es considera una òptica amb vocació independent que aposta per la qualitat, la proximitat i per oferir les màximes garanties als seus clients. El seu lema és ‘compromís amb els teus ulls’.

Òptica Fullana compta amb un gran equip humà de professionals i, al mateix temps, familiar i proper; format per tres òptics-optometristes, sis assessors experts i un responsable de taller.

gimnastic-ucrania