gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jugadors ja tenen la targeta MyTeam!

MyTeam Nàstic ha entregat aquest matí la targeta de punts als jugadors del primer equip. Després de l'entrenament, els futbolistes grana han rebut la targeta MyTeam Passion que els permetrà guanyar punts amb les seves compres que podran canviar per regals.

D'altra banda, MyTeam Nàstic et porta la samarreta dels jugadors. Portar al Nou Estadi la teva MyTeam Nàstic, està demostrat, té premi. En els dos darrers partits a casa, i diumenge no serà una excepció, algun afortunat amb la tarjeta de punts del Nàstic a la butxaca s'endurà la samarreta de Felipe Sanchon. Aquesta és la darrera iniciativa de MyTeam Nàstic, que ja ha premiat a dos nastiquers amb les samarretes de Powel i Virgili. La primera va ser la de l'holandès fa quinze dies. La segona, la setmana del Betis, va tenir doble valor, ja que el guanyador es va poder endur la samarreta del jugador que havia fet el gol de la victòria contra el líder, en el partit més emotiu jugat aquesta temporada al Nou Estadi.

Estigues atent, doncs, a la prèvia del partit. Des de minuts abans de la sortida a l'escalfament, la MyTeamCam (la càmera del Nàstic), es passejarà per la gespa buscant, a la graderia, aquells aficionats granes que portin i ensenyin la seva tarjeta de punts. Entre tots, a la mitja part es farà un sorteig i el guanyador s'endurà la samarreta de Felipe Sanchon. El jugador barceloní l'entregarà, en persona, a l'acabar el partit al mateix túnel de vestidors.

Però no només al Nou estadi té premi la teva MyTeam Nàstic. Portar la teva tarjeta grana de punts en el dia a dia té moltes i moltes avantatges. I és que pots rendibilitzar les teves compres habituals guanyant punts, que després podràs canviar per regals.  Si ja tens activada la teva tarjeta, posa-te-la a la cartera i informa't dels més de cent punts de venta on pots utilitzar-la, guanyant punts per compres sense cap cost ni molèstia addicional.

D'altra banda, si encara no la tens o no la tens activada, entra a la web del Nàstic, http://www.gimnasticdetarragona.cat/, i fes-ho. Un munt de premis, regals i emocions t'estan esperant. I no has de fer res, segueix fent la teva vida normal i rendibilitza les teves compres amb la tarjeta de punts del Nàstic, la MyTeam Nàstic.

gimnastic-ucrania