gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jugadors reparteixen regals als nens de la Residència Mare de Déu de la Mercè

Els nens i nenes en acollida de la residencia tarragonina han rebut aquest matí diferents joguines i marxandatge del Nàstic de mans dels seus ídols esportius. Prèviament, la canalla ha pogut presenciar  l’últim entrenament del primer equip previ al partit davant el CD Lugo.

La Federació de Penyes del Nàstic ha estat l’encarregada de fer aquesta recollida de caràcter solidari, dintre de la campanya ‘ningún niño sin ninguna sonrisa’, per a que els joves de la Residència Mare de Déu de la Mercè ensenyessin el somriure amb un regal entre les seves mans.

Recordem que aquesta recollida es va iniciar coincidint amb el partit entre Nàstic i Real Zaragoza, l’últim enfrontament del 2015. A més a més de totes les joguines recaptades, el Gimnàstic de Tarragona, SAD també ha volgut col·laborar amb la causa mitjançant diferents productes la marca Nàstic.

La Federació de Penyes del Nàstic i l’entitat grana agraeixen a totes aquelles persones que han participat  en què aquests nens i nenes del territori no s’hagin quedat sense regal.

gimnastic-ucrania