gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jugadors visiten els hospitals de Tarragona

La primera plantilla del Nàstic ha fet avui la tradicional visita als nens i nenes que passen aquests dies de Nadal als hospitals de Tarragona.

Un cop finalitzada la sessió matinal d’entrenament al Nou Estadi l’equip s’ha desplaçat als hospitals de Sant Pau i Santa Tecla i l’Hospital Joan XXIII. Els infants, molts d’ells nounats, han compartit una estona amb els futbolistes grana i han rebut un petit regal de mans dels propis jugadors. Pilotes del Nàstic i bufandes granes han esdevingut regals de reis avançats per als menuts tarragonins.  Els cracks del Nàstic han aconseguit arrencar un somriure als petits que han de passar aquests dies de Nadal a l’Hospital, convertint el matí d’avui en un dia especial.

Un d’aquests infants és el Pep Sarlé, que dissabte farà 4 mesos, i que és soci del Nàstic. El Pep ha hagut de passar el seu primer Nadal a l’Hospital amb els seus pares, la María i el Sergi, que es mostraven molt agraïts pel gest dels jugadors. Pare, mare i fill han aprofitat per immortalitzar el moment i guardar un record de la visita. Com comentava el seu pare, “El Pep no recordarà res, però d’aquí uns anys veurà les fotos i podrà dir que a ell el van visitar a l’hospital els cracks del Nàstic.”. 

gimnastic-ucrania