gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els menuts del Baby A, campions!

El Baby A del Nàstic ha tancat l’any proclamant-se campió de lliga, en la primera temporada de futbol dels més menuts de Can Nàstic.

El Baby A del Nàstic ha tancat l’any proclamant-se campió de lliga, en la primera temporada de futbol dels més menuts de Can Nàstic.

En una categoria on, evidentment, el de menys és la classificació; el fet de ser els campions no deixa de ser anecdòtic, però pels petits d’Alberto Fernández i Pau Sans van xalar de valent celebrant el campionat.

Aquesta ha estat la primera temporada per a tots ells, el seu debut en el món del futbol, i la progressió de l’equip ha estat exponencial. Tots i cadascun dels nens del Baby A han evolucionat a molt bon ritme, fent-se evident aquesta millora en el joc col·lectiu de l’equip.

El tècnic del Baby A, Alberto Fernández, destacava precisament aquesta evolució com el premi més valuós d’aquesta temporada. “Els nens estan molt contents ja que és el seu primer any i han guanyat una lliga, però tots, pares i entrenadors, sabem que el més important és com han crescut. Al començar l’any eren molt individualistes, els costava aixecar el cap i buscar un company, i en canvi en aquest tram final de temporada hem aconseguit jugar com un equip. En aquestes edats és molt complicat, ja que tot just estan descobrint aquest esport, per això estem molt contents de la millora tant gran que hem vist. Insisteixo, molt més enllà de la lliga, el millor premi és veure com han crescut aquests enanos”.

gimnastic-ucrania