gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els nous BMW Sèrie3 ja són al Nou Estadi

El Nou Estadi s’ha convertit avui en l’aparador perfecte per a la presentació del nou model de la marca BMW, el Serie3. I és que de la d’Auto Sport Busquets i el Nàstic de Tarragona, totes les instal•lacions de la Budallera s’han vestit per a l’ocasió. Passats uns minuts de dos quarts de dotze, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas; el director d’Auto Sport Busquets, Josep Maria Busquets; i el director comercial de BMW, Josep Casanovas ; han passat ja pel photocall que la marca automobilística ha instal•lat a la zona mixta del Nou estadi. Allà, tots tres s’ha fotografiat amb la bufanda commemorativa que s’ha fet per l’acte, i que aquesta nit s’entregarà a tots els assistents a l’acte. Tot seguit, els tres han entrat a la sala de premsa, on han atès els mitjans.
Lluís Fàbregas ha estat l’encarregat d’obrir l’acte, on ha destacat la col•laboració que des de fa temps Auto Sport Busquets i el Nàstic mantenen. El mateix director general ha reiterat que el club aposta per oferir a les empreses col•laboradores tot el seu potencial humà, d’espais i de sentiments per l’esport. Resultat d’això ha nascut un acte innovador com el d’avui. Per la seva part, Josep Maria Busquets ha confirmat l’aposta innovadora i pel Nàstic, recordant el bon resultat que han tingut en els darrers temps el patrocini de les presentacions dels jugadors. El màxim responsable de la marca ha explicat que han triat el Nàstic per la vinculació i pel motiu principal de la campanya, que és ‘ànima de guanyador’, un valor molt lligat al món de l’esport.
Acabada la compareixença, els tres directius han saltat a la gespa amb els jugadors del primer equip del Nàstic. Durant una bona estona, Fernando Moran, Alvaro Rey, Xisco Campos, Raul Fuster i Mikel Orbegozo han estat mirant els vehicles i s’han fet fotos amb ells.
Xisco Campos, que després ha comparegut en roda de premsa ha expressat el molt que li han agradat els vehicles que avui presentava BMW al Nou Estadi.
Aquest ha estat l’acte per la premsa, però encara queda el plat fort, que s’iniciarà a les 20h. Aleshores uns centenars de persones s’aproparan per veure la presentació oficial d’aquests vehicles, en una vetllada que tindrà moltes sorpreses per tots els assistents

gimnastic-ucrania