gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els nous capitans del Juvenil B

L’equip comptarà amb 5 capitans que seran Erik Barroso, Aleix Ruiz, Joel Quero, Víctor Martínez i Iván León.

El Juvenil B de Daniel Vidal també estrena capitans. Els grana, que debuten a Nacional aquest dissabte, a partir de les 19 hores a casa, han triat els capitans per a la nova temporada. L’equip comptarà amb 5 capitans que seran Erik Barroso, Aleix Ruiz, Joel Quero, Víctor Martínez i Iván León.

Els 5 capitans tindran el repte de liderar un equip molt jove, en la seva majoria jugadors de primer any, en la nova temporada. A més, els grana competiran a Nacional, després que la temporada passada el Juvenil B que dirigia Juanan Romero aconseguís l’ascens de categoria.

Erik Barroso. Bellvei. 31/03/2000

És la seva tercera temporada al club. És un jugador de primer any que la temporada passada va tenir molt de protagonisme al Cadet A, sent titular en tots els partits de lliga excepte un per lesió. Migcentre defensiu, destaca pel seu esforç i capacitat de sacrifici donant sempre el màxim per l’equip. L’any passat ja era el capità del Cadet A.

Aleix Ruiz. Tarragona. 02/01/2000

És probablement el jugador de l’equip que millor entén el que significa vestir de grana, ja que porta al club des de bayby. També de primer any, juga de central i presenta unes excel·lents condicions físiques aportant, a més, un gran joc de sortida de pilota.

Joel Quero. Reus. 28/09/1999

Tercera temporada al club. Es tracta d’un extrem esquerrà amb una excel·lent qualitat tècnica. És un dels jugadors de 2 any i la temporada passada va ser una peça clau en l’ascens del Juvenil B a Nacional.

Iván León. Tarragona. 30/12/1999

És també la seva tercera temporada al club. És un dels porters de l’equip i compta amb unes grans condicions físiques. La temporada passada va compartir porteria amb Alejo, actualment al Juvenil A, i entre els dos van ser una de les claus de la ran temporada del Juvenil B. Ha entrenat amb el primer equip durant la pretemporada dels de Vicente Moreno. Aportarà molta experiència i veterania.

Víctor Martínez.

És un dels 5 capitans, però segurament formarà part de la plantilla del Juvenil A després de convèncer a Manel Cazorla, durant la pretemporada.

gimnastic-ucrania