gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els nous productes 23-24, ja disponibles a la Botiga de l’Estadi

adidas & Nàstic

Després del nou acord per les properes dues temporades entre Fútbol Emotion, adides i Gimnàstic de Tarragona, els nous productes 2023-2024 del Gimnàstic de Tarragona ja es poden adquirir a la botiga oficial del Nou Estadi Costa Daurada.

Tots els socis i aficionats, que en aquest inici de pretemporada únicament podien adquirir els productes al portal web de Fútbol Emotion, també tindran el punt de venda físic a la seva disposició.

Tots els socis 2023-2024 gaudiran exclusivament del 10% de descompte; presentant el carnet en la compra física a la botiga i amb el codi de descompte facilitat via mail per a les compres online.

Entre els productes més destacats que trobaran a la remodelada botiga grana hi destaquen els nous kits de joc, tant de local com visitant; les equipacions d’entrenament, en talles per grans i petits; i d’altres equipaments i accessoris de marxandatge, tant del Nàstic com de la nova marca tècnica grana, adidas.

L’horari de la Botiga del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h i de 16.30 a 19.30 hores; i els dies de partit, des de dues hores abans de l’inici de l’enfrontament i també a la conclusió del matx.

gimnastic-ucrania