gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els primers fitxatges, presentats al Mercat Central de Tarragona

Manu García, Pedro del Campo, Pablo Fernández i Edgar Hernández

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat les primeres quatre incorporacions per aquesta nou curs a la Primera RFEF. El vestíbul del Mercat Central de Tarragona ha acollit l’acte públic on tots quatre han mostrat la seva satisfacció de vestir de grana.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar-los la benvinguda a Tarragona; mentre que el director esportiu, Sergi Parés, ha valorat les respectives arribades a l’equip dirigit per Raül Agné. Per la seva part, el president dels Mercants de Tarragona, Dídac Nadal, ha introduït la presentació a les mateixes instal·lacions del Mercat Central de Tarragona, espai referent del comerç de la ciutat.

El primer dels presentats ha estat el meta andalús Manu García, que s’ha mostrat molt agraït al Club per poder estar a l’entitat i anunciar que ve “amb moltes ganes de començar a jugar amistosos i agafar sensacions”.

L’empordanès Pedro del Campo s’ha mostrat encantat de sumar-se a l’equip, argumentant que “quan un repte sobrepassa el teu llindar, apareix el millor d’un mateix i et fa evolucionar”.

El tercer jugador, Pablo Fernández, ha manifestat la bona rebuda per part dels companys i que es nota que el vestidor és una pinya. A més ha explicat que “espera que els partits comencin aviat per gaudir plegats al Nou Estadi i aconseguir totes les victòries possibles”.

Finalment, el darrer en arribar a la disciplina grana, Edgar Hernández, ha agraït la confiança al Consell d’Administració i a la direcció esportiva per poder ser aquí. Afegint que “tinc moltíssimes ganes d’aconseguir l’objectiu ambiciós del Club. Amb el treball i l’afició, el Nou Estadi ha de ser un fortí”.

Un cop realitzades les presentacions, els respectius presidents, Dídac Nadal i Josep Maria Andreu, han encapçalat la comitiva institucional i esportiva del Nàstic per saludar i fotografiar-se amb els diferents propietaris dels establiments que conformen el Mercat Central de Tarragona.

gimnastic-ucrania