gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els socis del Nàstic tindran entrada gratuïta pel CBT

Aquest cap de setmana els dos equips de la ciutat juguen el mateix dia a casa, dissabte, amb l’objectiu, tots dos, de seguir lluitant pel play off

Els socis del Nàstic tindran entrada gratuïta pel CBT, després de l’acord al que han arribat les dues entitats.

Aquest cap de setmana els dos equips de la ciutat juguen el mateix dia a casa, dissabte, amb l’objectiu, tots dos, de seguir lluitant pel play off. El Nàstic contra el Numancia a les 18 hores al Nou Estadi i el CBT contra el Xuven Cambados a partir de les 19:30 hores al Pavelló del Serrallo. És per això que CBT i Nàstic han arribat a un acord que permetrà als socis grana gaudir del partit dels blaus de manera totalment gratuïta.

Tots els socis del Nàstic, i aquells aficionats que hagin comprat una entrada pel Nàstic – Numancia, podran entrar a la segona meitat del duel entre el CBT i el Xuven Cambados de manera totalment gratuïta, fins a assolir l’aforament màxim.

A més, l’EMT organitzarà un autobús que sortirà del Nou Estadi 10 minuts després de concloure el matx i anirà directe al pavelló del Serrallo. L’autocar serà gratuït per totes aquelles persones que mostrin el seu carnet de soci del Nàstic o l’entrada del partit contra el Numancia.

gimnastic-ucrania