gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els socis del Nàstic, a la llotja

En un total de 20 partits, més de 300 socis del Gimnàstic de Tarragona han passat per la llotja presidencial del Nou Estadi, on han vist els diferents partits d’aquesta temporada en una iniciativa que va començar el Consell d’Administració en aquesta temporada 2012/2013.
Tots ells han gaudit d’una recepció amb el president Josep Maria Andreu, a la prèvia del partit, on socis i president han intercanviat opinions sobre el Nàstic de Tarragona. Aquest diumenge, en el partit entre el Nàstic i l’Alcoyano es va tancar l’últim dia d’aquesta temporada amb socis a la llotja. El club valora molt positivament aquesta iniciativa i vol fer-la perdurar la temporada vinent, per tal que el major nombre de socis del Nàstic puguin conèixer el Museu presidencial, conversar amb el president i veure el partit des de la llotja presidencial.
Aquesta iniciativa del Consell ha comptat amb el suport tota la temporada dels membres del club social del Nàstic, un nou organisme que el club ha posat en marxa també aquesta temporada 2012/2013.
 

gimnastic-ucrania