gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els socis no pagaran en el Nàstic – Osasuna

Els socis tindran accés gratuït en el partit a casa contra Osasuna

Els socis tindran accés gratuït en el partit a casa contra Osasuna

Els consell d’administració del Gimnàstic de Tarragona SAD ha decidit no cobrar entrada als socis en el partit de dissabte al Nou Estadi contra l’Osasuna. (Dissabte 11, 19 hores). Així, tots els socis del Nàstic podran accedir gratuïtament amb el seu carnet per aquest transcendental partit.

El preu de les entrades pels no socis aniran dels 10€ als 30€.

10€ a Preferent Superior, 15€ les entrades de Gol, 20€ a Preferent Inferior i 30€ a Tribuna. Les entrades es poden comprar a partir de dilluns a les oficines del Nàstic. Les oficines estaran obertes al públic de dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16 a 19 hores, i el dissabte des de les 10 del matí i fins a l’inici del partit.

Desplaçament Pamplona

La Federació de Penyes del Nàstic organitza desplaçament a Pamplona per animar a l’equip en el primer partit del play off d’ascens contra Osasuna.

L’equip navarrès ha posat a disposició de la Federació de Penyes 350 entrades al preu de 10€. El pack d’autocar i entrada tindrà un preu de 30€. Tots aquells interessats poden passar dilluns o dimarts per les oficines de la Federació en horari de 10 a 13 i de 18 a 20 hores.

Els autocars cap a Pamplona sortiran el dimecres dia 8 a les 14 hores des del Nou Estadi i tornaran a Tarragona un cop finalitzi el partit.

gimnastic-ucrania